● Історія бренду ●

У нас, в Україні, багато цінителів хорошої ковбаси, сосисок, буженини, шинки. Але, не дивлячись на безліч сортів і видів м'ясних виробів, українці, відвідуючи Німеччину, «країну ковбас», де саме німецькі ковбаси мають свій неповторний смак і аромат, і це неспроста. Адже німці з більшою скрупульозністю відносяться не лише до вибору м'яса, але і до спецій, аромат яких проявляє індивідуальність кожного виду виробу, підкреслюючи при цьому їх натуральний м'ясний смак. У традиційних рецептурах німецької м'ясної продукції часто використовують мускат, майоран, імбир, кардамон і інші прянощі і приправи.

 

Тепер, завдяки ТМ «М'ясний дар», дуже смачні м'ясні вироби за німецькими технологіями і з ароматом традиційних німецьких спецій доступні практично кожному українцеві. Брат і сестра, засновники ТМ «М'ясний дар», народилися в Німеччині, місті Дрезден. Частими гостями в будинку їх батьків були пан Ервін з дружиною. Пан Ервін, пенсіонер, в недавньому минулому — досвідчений технолог на місцевій ковбасній фабриці, любив пригощати своїх друзів смачними м'ясними виробами і розповідати про справжні німецькі ковбаси (тюрінгських, нюрнберзьких, кобургських), різноманітність регіональних рецептів і особливості їх приготування.

Ці пізнавальні історії пана Ервіна залишилися для брата і сестри яскравим спогадом дитинства. Після приїзду в Україну сім'ї підтримували зв'язок, а в домашньому крузі часто згадували розповіді пана Ервіна про дуже смачні німецькі ковбаси, яких їм дуже не вистачало. Вже подорослішавши, брат і сестра вирішили зайнятися ковбасною справою і протягом 15 років ретельно вивчали ковбасний ринок України, можливості місцевого виробництва і в результаті створили своє сучасне виробництво, оснащене новим європейським устаткуванням і відповідає високим стандартам, яке почало випускати м'ясну продукцію під ТМ «М'ясний дар». І це буквально стало М'ЯСНИМ ДАРОМ всім українським любителям якісної ковбаси.

Ковбаси ТМ«М'ясний дар» виготовляються по оригінальних рецептурах з врахуванням німецького досвіду і традицій і з використанням сучасних європейських технологій. Технологічний же процес виробництва очолив досвідченіший технолог, який пройшов навчання і практику в спеціалізова-ному центрі в місті Кульмбах, в південній Баварії.Якість продукції ТМ «М'ясний дар» відрізняється великим вмістом м'яса, вишуканими німецькими спеціями і істинно німецькою технологією приготування. Для виробництва продукції використовується виключно свіже натуральне м'ясо, що поставляється українськими тваринницькими господарствами. Санітарний контроль підприємства строго стежить за якістю м'ясної сировини, що поступає, рівнем жирності та вологості м'яса, щоб ковбаси мали необхідну консистенцію і смак. 

Для кожного сорту ковбаси підбирається свій набір свіжих вишуканих прянощів і приправ, що надають ковбасам незабутньому смаку. А копчені ковбаси ТМ«М'ясного дару» набувають свій неповторний апетитний аромат завдяки димку екологічно чистої черешневої тріски. Поєднання сучасних європейських технологій, перевірених часом німецьких традицій і родинних цінностей, а також працьовитість і відповідальність дослідних українських майстрів, дозволили створити надзвичайно смачні м'ясні вироби ТМ«М'ясний дар» - ковбаси і м'ясні делікатеси, яким позаздрили б навіть німці!
 

ТЕЛЕФОН ДОВІРИ: 0 800 50 50 61